Vraag

 

Vrouwenstemmen gezocht
14-05-2020
Na de zomer start ik met 3 enthousiaste sopranen, een klein vrouwenkoor (20), waarbij we (met)elkaar muzikaal gaan uitdagen en met name muzikaal willen genieten.

Atelier zoekt vrijwilligers
03-03-2020
Bij het Atelier Marline Fritzius aan de Brouwersgracht komen mensen met afasie schilderen en boetseren.

VoorleesExpress Amsterdam zoekt VoorleesHelden
01-05-2019
Te veel kinderen in Amsterdam groeien op in een omgeving waar voorgelezen worden geen vanzelfsprekendheid is. Zij lopen het risico om de basisschool met een (taal)achterstand te beginnen. VoorleesExpress Amsterdam zoekt voorleesvrijwilligers. Als voorleesvrijwilliger ga je 20 keer (op een vaste middag/avond naar keuze) een uurtje bij een gezin bij jou in de buurt langs.

Deelnemers gevraagd voor Improviserende Muziek Maken
11-03-2018
Mijn naam is Louise Rietveld. Het plan is een nieuwe, kleine groep op te richten Improviserend Muziek Maken

Deelnemers gevraagd voor Filosofiegroep Westerdok
12-05-2017
Mijn naam is Marga Sleijser. Op donderdag 7 september gaat Filosofiegroep Westerdok van start. In maandelijkse bijeenkomsten bespreken we met elkaar een bepaalde vraag onder begeleiding van filosofe Nanda van Bodegraven. Onderzoek en ontmoet.

Rondleiders gevraagd voor stadswandelingen
04-02-2016
Het idee bestaat om met een aantal geïnteresseerden zo nu en dan een stadswandeling te maken. Hiervoor zoeken wij één of meer rondleiders die specifieke kennis hebben en hierover tijdens de wandelingen willen vertellen.

 

Prikbord 

Op deze pagina vindt u een overzicht van diensten en goederen die worden gevraagd en aangeboden. Wanneer u klikt op 'lees meer' vindt u de uitgebreide omschrijving en informatie over hoe u van de oproep gebruik maakt.

 

Oproep plaatsen?

Wilt u zelf een oproep plaatsen? Vul dan het aanmeld formulier in.

 

Nieuwsbrief

Vul hier uw naam en e-mailadres in om u aan te melden voor de nieuwsbrief.