Live bewegingsprogramma Sciandri

08-04-2020


Door de corona crisis ligt het beweeg programma van SCIANDRI stil. In deze gekke tijden laten wij de sporters natuurlijk niet in de steek en proberen wij op alle mogelijke manieren de mensen toch in beweging te houden zonder sociaal contact. Via deze weg willen wij jullie informeren over het aanbod dat SCIANDRI op dit moment heeft voor de volwassenen, 65 plussers en de bewoners van de verzorgingstehuizen. 

 

FIT training 
Wij gaan elke maandag van 19:00 tot 20:00 uur en donderdag van 10:00 tot 11:00 uur LIVE met de SCIANDRI stay at home FIT training voor volwassenen en 65 plussers. Dit is live te volgen via ons Youtube kanaal: https://www.youtube.com/channel/UCM68UBKLJhNXNRUMLymyEYQ?view_as=subscriber. Iedereen kan vanuit huis op zijn eigen niveau deelnemen aan deze training. 

 

Stoelengym
Wij gaan elke dinsdag en donderdag middag van 14:15 tot 15:00 uur een LIVE stoelengym activiteit geven. Dit zijn allerlei oefeningen op of naast de stoel. Deze live trainingen worden ook uitgezonden in een aantal verzorgingstehuizen in Amsterdam. 
Dit is ook live te volgen via ons Youtube kanaal: https://www.youtube.com/channel/UCM68UBKLJhNXNRUMLymyEYQ?view_as=subscriber