SAVE THE DATE: Danspaleis in de Westerkerk op 23 april 2020

23-01-2020

VERWELKOM DE LENTE

 

                                              UNIEK DANSFESTIJN IN DE WESTERKERK

                                                                                               

                                                          Donderdag 23 april tussen 15.00 tot 19.00 uur

 

Een vijftal stadsdorpen binnen het centrum van Amsterdam, is erin geslaagd een samenwerking aan te gaan met Het Danspaleis (http://hetdanspaleis.com), de Westerkerk (https://www.westerkerk.nl) en een cateraar.

 

Het resultaat is dat er op donderdag 23 april tussen 15 en 19 uur een swingende dansmiddag zal plaatsvinden in  de Westerkerk. Een unieke gebeurtenis! Niet alleen is de Westerkerk een bijzondere locatie om een dansfeest te houden, het is ook nog eens makkelijk bereikbaar voor alle stadsdorpers uit het Centrum van Amsterdam. En natuurlijk een mooie gelegenheid om mede-stadsdorpers uit het Centrum te ontmoeten.

 

Tussen 16 en 18 uur zal het Danspaleis met een DJ en omgebouwd platenmeubel uit een uitgebreid archief uit de jaren 40, 50, 60 en 70 muziek selecteren, variërend van samba, rock, soul tot jordaankrakers. Speciale verzoeken kunnen worden ingediend. Schroom om alleen te komen hoef je zeker niet te hebben! Vanaf 15 uur is er inloop en na 18 uur kan er worden nagepraat met een drankje en een hapje.

 

Bewoners van de Stadsdorpen (met hun introducés) zijn welkom nadat ze zich bij hun eigen stadsdorp hebben aangemeld. Deelname is gratis, voor drankjes wordt een gereduceerd tarief berekend en ook een kleine versnapering zal worden aangeboden door de organiserende stadsdorpen.

 

Wil je deze bruisende middag niet missen meld je dan aan via info@stadsdorpwesterdok.nl en geef eventueel het aantal introducés op dat je mee wilt nemen. Sluitingsdatum is uiterlijk 6 april 2020. Maar eerdere aanmelding wordt omwille van een geoliede organisatie zeker op prijs gesteld.

 

We hopen veel bewoners van Stadsdorp Westerdok in de Westerkerk te kunnen verwelkomen!

Geef je meteen op!