Danspaleis in de Westerkerk verplaatst naar 22 september 2022

17-08-2021

 

 

                                              UNIEK DANSFESTIJN IN DE WESTERKERK

                                                                                               

                                            Donderdag 22 september 2022 van 15.00 tot 19.00 uur

In verband met de voortdurende coronacrisis en de noodzakelijk te nemen maatregelen is het op dit moment nog steeds niet verantwoord om het dansfestijn in de Westerkerk te houden.

Daarom is besloten ook de datum van 30 september 2021 los te laten en is de nieuw datum voor het festijn gepland op donderdag 22 september 2022.

We houden jullie via deze website op de hoogte.

 

Hieronder meer informatie over het dansfestijn:

 

Een vijftal stadsdorpen binnen het centrum van Amsterdam, is erin geslaagd een samenwerking aan te gaan met Het Danspaleis (http://hetdanspaleis.com), de Westerkerk (https://www.westerkerk.nl) en een cateraar.

 

Het resultaat is dat er op donderdag 22 september 2022 tussen 15 en 19 uur een swingende dansmiddag zal plaatsvinden in  de Westerkerk. Een unieke gebeurtenis! Niet alleen is de Westerkerk een bijzondere locatie om een dansfeest te houden, het is ook nog eens makkelijk bereikbaar voor alle stadsdorpers uit het Centrum van Amsterdam. En natuurlijk een mooie gelegenheid om mede-stadsdorpers uit het Centrum te ontmoeten.

 

Tussen 16 en 18 uur zal het Danspaleis met een DJ en omgebouwd platenmeubel uit een uitgebreid archief uit de jaren 40, 50, 60 en 70 muziek selecteren, variërend van samba, rock, soul tot jordaankrakers. Speciale verzoeken kunnen worden ingediend. Schroom om alleen te komen hoef je zeker niet te hebben! Vanaf 15 uur is er inloop en na 18 uur kan er worden nagepraat met een drankje en een hapje.

 

Bewoners van de Stadsdorpen (met hun introducés) zijn welkom nadat ze zich bij hun eigen stadsdorp hebben aangemeld. Deelname is gratis, voor drankjes wordt een gereduceerd tarief berekend en ook een kleine versnapering zal worden aangeboden door de organiserende stadsdorpen.

 

Omdat er letterlijk op de graven wordt gedanst raden we iedereen ten sterkste aan om stevig en vooral plat schoeisel te dragen. In ieder geval geen hoge hakken, want ongelukken willen we voorkomen.

 

Nadere informatie over de aanmeldingstermijn volgt later.

 

We hopen veel bewoners van Stadsdorp Westerdok in de Westerkerk te kunnen verwelkomen!