PROGRAMMABOEKJE BUURTFEEST 10 JAAR WESTERDOK

19-06-2019

Lieve Amsterdammers van het Westerdok,

dit boekje wordt u aangeboden ter ere van het 10 jarige jubileum van het Westerdokseiland dat we vieren op 22 juni 2019.

 

U vindt hier het programma, een plattegrond met kramen, tekst en uitleg, de liederen van het gelegenheidskoor en een lijst met sponsoren.

Zoals u ziet is er heel veel verrassends te doen en te vinden op dit eiland!

Wij hopen dat u hiervan net zo enthousiast wordt als wij werden tijdens het organiseren van deze dag. Zo spelen medebewoners in de bands die gaan optreden, het thema duurzaamheid komt aan bod. Er zijn Surinaamse hapjes en drankjes gemaakt door de lokale eetgroep en we hebben een audio-wereldpremière door een kunstenaar die hier zijn atelier heeft!

Er meldden zich meer dan twintig vrouwen en mannen voor het gelegenheidskoor, de tekst is door een ‘local’ gemaakt en ook onze dirigente komt van het eiland.

Ook op de oproep voor vrijwilligers werd enthousiast gereageerd.

KORTOM: HET WESTERDOK LEEFT!

 

Over de geschiedenis van het eiland kunt u hieronder lezen en op deze dag is er ook een persoonlijke historische rondleiding mogelijk.

                                                                                               

In het programmaboekje ter ere van het feestelijke openingsweekend van het Westerdokseiland op 5 en 6 september 2009 vonden wij de prachtige onderstaande tekst, gemaakt door de toenmalige feestcommissie.

 

“Een deel van het IJ, het Westerdok, (toen Nieuwe Waal) is begin 17e eeuw met de Nieuwe IJdijk (nu Westerdoksdijk) afgeschermd om grote zeeschepen rustig en diep water te bieden.

Het eiland, dat in 1834 op het water is veroverd, werd doorvoerhaven voor goederen van en naar het station en het water, in een tijd waarin de graansilo’s op de Silodam nog in gebruik waren en de Holland-Amerikalijn nog vertrok vanaf ‘t Stenen Hoofd. De douaneloodsen langs het Westerdok stamden uit die tijd. Het Westerdokseiland was zelfs van 1878 tot 1889 de bodem voor station Amsterdam Westerdok: een tijdelijke halte voor treinen naar Den Helder en Haarlem. Het werd gesloten bij de ingebruikname van Amsterdam Centraal.

Nadat de schepen uit de luwte van de houten palen van de Nieuwe IJdijk verdwenen, is het eiland gedurende langere tijd een plek van transit geweest: overslag en doorvoer van mensen en goederen. Het eiland huisvestte alle kenmerken van een havengebied. In de jaren ’60 en ’70 van de vorige eeuw trok de haven van het eiland weg. Weer en wind kregen greep op de vlakte. Alleen kunstenaars, nomaden en afgerangeerde treinstellen overleefden in dit niemandsland.”

 

Inmiddels zijn we tien jaar verder en behalve een aantal pioniers die zich in 2007 vestigden (waarvan een aantal weer vertrokken) zijn er ook veel nieuwe mensen komen wonen.

Een 8-tal woonboten met bewoners lag al vele jaren aan het Westerdok, toen nog Westerdoksdijk geheten.  Uit andere grachten van Amsterdam, hebben veel woonboten 12 tot 10 jaar geleden hier ook een ligplaats gekregen. De woonboten zijn niet meer weg te denken van het Westerdokseiland.

 

De oorspronkelijke buurtvereniging VOC Cour is opgeheven, inmiddels vinden we elkaar in het actieve Stadsdorp Westerdok.

Naast de maandelijkse borrel en gezamenlijke maaltijden gemaakt door vrijwilligers van ons eiland zijn er kaartclubs (bridge en klaverjas), leesclubs, een filosofieclub, en soms een ad hoc wandelclub, Franse les of een filmclub. Alle initiatief is welkom, zo zijn we bijvoorbeeld bezig een buurtkamer te organiseren.

 

Met dit feest willen we de verbinding vieren, samen met goed nabuurschap heel belangrijke thema’s in deze tijd. Wij hopen dat dit feest helpt die te bestendigen en uit te breiden!

Een Stadsdorp bouw je samen.

 

En al snel komt een nieuw evenement: vanwege het grachtenfestival. Wij zijn een van de 10 buurten die uitgekozen zijn voor een speciale voorstelling van 1 uur.

 Die vindt plaats op 17 augustus 15 uur. Ook bij de speelboten! Volg onze berichten op http://www.stadsdorpwesterdok.nl

 

 

Programma 22 juni 2019, 10 jaar Westerdok

 

Om 12 uur opening van het feest

 

Vanaf 12 uur tot 18 uur diverse stands, waar bedrijven van het Westerdok zich presenteren.

 

Ook drankjes en hapjes zijn op stands aanwezig.

 

Voor meer info zie:  http://www.stadsdorpwesterdok.nl/westerdok-10-jaar/

 Muziek

12:00     Opening

12:15     Gelegenheidskoor WD10 met de westerdokliederen

12:30     Cotton Club Big Band

13:30     Friedrich, chansons

14:15     Cotton Club Big Band

15:15     Gelegenheidskoor WD10 met de westerdokliederen

15:30     Duo de Waard en Het Barlaeus Duo; Bach, Dvorak, Bartók

16:00     Friedrich, chansons

16:30     Govert’s Blues Band

19:00     Gelegenheidskoor WD10 met de westerdokliederen

 

Activiteiten

Hele middag: Kinderboerderij, Dobbelsteen

12:00     Openingsact

12:45     Rondleiding Westerdok

12:30     T-shirts bedrukken, kinderprogramma

13:30     Yoga cursus

15:00     Voorronde competitie rodelbaan, Westerdoksplein

15:30     Rondleiding Westerdok

15:30     T-shirts bedrukken

15:30     Yoga cursus

16:00     Cursus borstcrawl  bij de speelboten

17:00     Yoga cursus

18:00     Finale rodelbaan, Westerdoksplein

19:00     Gezamenlijke maaltijd, Westerdoksplein

 

Cotton Club Big Band

De Cotton Club Big Band is een klassieke 17-koppige jazzformatie onder leiding van Simon Lutz. De band bestaat uit gepassioneerde muzikanten en is genoemd naar de legendarische New Yorkse nachtclub waar Duke Ellington in 1927 debuteerde. De kern van het klassieke big band repertoire is gevormd door grote namen als Count Basie, Neal Hefty en Quincy Jones. Overwegend bekende, swingende en heel dansbare jazz, met vocale nummers uit het Great American Songbook (Cole Porter, George Gershwin e.a.). De Cotton Club Big Band speelt een groot aantal zang en instrumentale nummers, zoals: The lady is a tramp, Come fly with me, One note samba, The flight of the Foo Birds, Splanky, Let's call the whole thing off en Is you is or is you ain't my baby. Kortom: dat wordt swingen geblazen op het Westerdok!

http://www.cottonclubbigband.nl/

 

Barlaeus duo en duo de Waard
Drie zussen: Rikke, (viool, 14 jaar), Janne (piano, 9 jaar)en Tessel (cello, 9 jaar)  de Waard wonen op de Westerdoksdijk en vormen samen met hun vriend Ilja (piano, 15 jaar) het Barlaeusduo: (Rikke en Ilja) en

Duo de Waard (Janne en Tessel). Rikke woont hier vanaf de oplevering van het eiland, sinds haar vierde jaar en Janne en Tessel zijn hier geboren. Ilja komt vaak op bezoek en is een leerling van een docent op het IJdock. 

Zij spelen o.a. Bach, Dvorak en Barok.

 

Friedrich Hlawatsch

De 32 jaar dat ik op het Westerdok woon heb ik de bevolking zien
veranderen van stadsnomaden naar, zo op het eerste gezicht, keurige
burgers. Ik hoor nu ook veel meer verschillende talen op het Westerdok en als hommage aan deze polyglotte bevolking gaan wij liedjes in 5 talen brengen:
Van 'Dos Gardenias' tot 'Marmor, Stein und Eisen bricht’, van ‘Wonderful
World’ tot ‘Feuilles Mortes en dan nog een raar Nederlands liedje.”
Wij zijn:
Friedrich Hlawatsch (Westerdok 3): zang, gitaar, viool ooit begonnen bij CCC inc., laatste project: Die Niederlieder, Nederlandse liederen vertaald in het Duits en Rob Stoop: piano, accordeon begeleider van vele grootheden uit de kleinkunst, zoals Loes Luca, Brigitte
Kaandorp etc.

 

Govert's Bluesband

Govert's Bluesband is een swingende blues coverband uit Amsterdam e.o. die muziek op een eigen manier laat grooven.

Het enthousiasme waarmee we muziek maken delen we graag met ons publiek. Niet alleen gitaarsolo’s maar ook opzwepende solo's van de bluesharp maken onze optredens bijzonder.

De mooie, warme en indringende stem van onze energieke zangeres maakt het geheel meer dan compleet.

Onze bassist woont al 10 jaar op het Westerdok en dus ook voor hem een jubileum.

Facebook: www.facebook.com/Govertsbluesband/

Instagram: www.instagram.com/Goverts.bluesband/

Bekijk onze video’s ook op YouTube.

 

Gelegenheidskoor
 

Bij de organisatie van de jubileumdag hebben we ook bekeken of er animo was voor het samenstellen van een koor, met liedjes die over het Westerdokseiland gaan.
De animo was er zeker. Buurman Remmers van Velthuizen schreef de fantastische liederen op voor ons welbekende melodieën en er werd regelmatig gerepeteerd onder de bezielende leiding van onze buurvrouw, de oorspronkelijk uit Noorwegen afkomstige dirigente,

Gro Rapstad.
Het resultaat kunt u hier lezen en gedurende de dag een paar keer horen.

Activiteiten:

DE KANS…

 

 

…OF HET TOEVAL

 

Gekleed in zwart-wit, met knalrode lippen loopt, deze mysterieuze dame u zwijgzaam tegemoet.

Met een elegante buiging biedt ze u haar rode dobbelsteen aan.

Durft u een gokje te wagen?

Rol de dobbelsteen en zie wat dit wandelende gelukskoekje vervolgens uit haar kostuum tevoorschijn tovert.

Was het de kans, het toeval of toch echt speciaal voor u?

Mareille Labohm 06 52 173 114  mareillelabohm@gmail.com

 

Open studio met ‘Bevroren Muziek’ Westerdok 316

 

Componist en regisseur Arnoud Noordegraaf stelt zijn studio open voor een sneak preview van een totaal nieuwe muziektechniek die hij ontwikkelt voor zijn volgende opera. Hij componeert daarbij in de ruimte maar niet in de tijd. Een koptelefoon die precies weet waar je bent en waarnaar je kijkt, dompelt je onder in een virtuele klankwereld. 

Het betreft een demonstratie van een werk en een techniek in wording, exclusief voor deze feestdag. Je kunt vandaag binnenlopen en ervaren.

Noordegraaf maakt multimediale opera’s en muziektheater voor onder meer het Holland Festival, Asko|Schönberg, hij werkte samen met makers zoals Boukje Schweigman, Gary Hill en Ai Weiwei. arnoudnoordegraaf.com

 

 

Borstcrawl clinic van Dia Huizinga,

 

Je trekt graag je baantjes. Schoolslag is de slag die je al kent vanaf je schooltijd, het gaat lekker maar toch kijk je jaloers naar die mensen die je moeiteloos voorbij lijken te zwemmen. Borstcrawl. Wat ziet dat er mooi uit. Dat wil je ook.

In deze korte clinic zul je je een paar dingen eigen kunnen maken die belangrijk zijn voor de borstcrawl. Hoe hou je je hoofd en hoe te ademen. We doen een paar dingen op de kant en gaan dan het water in. Een zwembrilletje is erg handig.Je kunt meedoen als je minimaal tien minuten achter elkaar kunt zwemmen.

Trainer Dia is gediplomeerd wedstrijdtrainer en is een van de trainers van Gay Swim Amsterdam. Ze zwemt zelf ook al jaren bij deze vereniging. 

 

 

Rondleiding Westerdok door Jan Joost Peskens

 

Rondleiding door het verleden, heden en toekomst van het Westerdok

 

Het Westerdok was voordat de nieuwbouw er kwam een vrij jong en on-interessant eiland. Het lag wel midden in Amsterdam en midden in 4 eeuwen geschiedenis van Amsterdam en dat is nog overal om het eiland te zien. Bij de rondleiding verlaten we het eiland niet maar kijken naar het verleden, het heden en de toekomst van de omgeving: het zand waar de 17e eeuwse stad op werd gebouwd, de nijvere stad van de 19e eeuw, de scheepvaart, het spoor, de eerste stadsvernieuwing, de nieuwe stad aan het IJ en de brug over het IJ. De rondleiding duurt een uur en je zal merken dat dat veel te kort is. Inschrijven kan bij de kraam van Westerdok10.

 

 

Zeefdrukcursus voor kinderen in de Ateliers Westerdok op Westerdok 318

 

Ateliers Westerdok is een culturele ontmoetingsplek waar diverse activiteiten worden aangeboden. Er is een uitgebreid cursusaanbod voor beginners en gevorderden onder leiding van hedendaagse kunstenaars.

Ateliers Westerdok biedt ook arrangementen: bedrijven en groepen kunnen gebruik maken van de inspirerende ruimten voor creatieve bijeenkomsten,

een kunstzinnige workshop of voor een cultureel arrangement met biologische catering. 

Ze verzorgen vandaag speciaal voor ons een workshop zeefdrukken voor kinderen.  De inschrijving is gesloten maar wie weet is er nog een plekje vrij!

 

 

Kinderboerderijtje bij kinderopvang IJsterk op Westerdok 440

 

Van 12-14 is er een kinderboerderijtje op de cour achter westerdok 440. Er zijn geiten, kippen, konijnen en eens schaap die je kan aaien en voederen. Verdr is er limonade en wordt er geschminkt!

 

 

De Ravesteijn Galerie is open op Westerdok 824 met 2 prachtige foto exposities

 

 

Voor de thrillseekers onder ons is er van 15-16 uur en van 18-20 uur een Rodelbaan op het Westerdoksplein. Inschrijven kan bij de kraam van Westerdok 10.

 

 

Kramen

 

 

Het stadsdorp is een initiatief van enkele bewoners van het Westerdok, met het doel om een moderne vorm van nabuurschap te bewerkstelligen. We noemen dit buurzaamheid.

 

Dit kan pas vorm krijgen als we elkaar leren kennen. Tijdens het maandelijkse Buurzaam Eten worden contacten gelegd en ontstaan initiatieven voor gezamenlijke activiteiten.

 

Zo zijn hierdoor de afgelopen jaren de Zanggroep, Yogagroep, Leesclub, Filosofiegroep, Klaverjasclub. Franse- en Engelse conversatieclubs, Buurtborrel en Stamtafel ontstaan.

 

Stadsdorp Westerdok ondersteunt deze activiteiten door ze via de website, facebook en nieuwsbrieven onder de aandacht te brengen.

 

Wil je ook op de hoogte blijven? Geef naam, adres en e-mail door via info@stadsdorpwesterdok.nl  Kijk ook op onze website www.stadsdorpwesterdok.nl en op onze facebookpagina.  

 

 

Westerdok 10 jaar

 

De kraam met informatie over het feest en over wat er allemaal te doen is.

Hier kunt u zich inschrijven voor diverse activiteiten  (borstcrawl, rondleiding, rodelbaan) en informatie vinden over ons eiland.

 

 

IJsterk kinderdagverblijven

 

Kinderdagverblijf Westerdok verwelkomt de buurt en de kinderen graag om het 10 jarig bestaan van het Westerdok te vieren. Kinderen kunnen bij ons geschminkt worden en vervolgens een kijkje nemen bij de boerderij op locatie. Daar kunnen de kinderen, samen met de ouders, de dieren zien en misschien wel aaien! Ook hebben wij informatie over ons kinderdagverblijf.

Westerdok 440, 06 43543096

 

 

Duurzaamheid

 

In diverse VVE’s zijn er al bewoners aan de slag met dit thema, onder andere bij de Morgenster en Kaap 2. Een aantal bewoners zitten in de energiecommissie 1013

 

Wat zijn mogelijkheden van verduurzaming in uw huis en onze wijk? 

Joos Ockels is bezig om in samenwerking met De Groene Grachten een plan te maken om haar appartement aardgasvrij te krijgen. Ze deelt graag haar ervaringen.

Huibert Spoorenberg adviseert al ruim vier jaar mensen die hun huis willen bouwen of renoveren met het maken van de juiste beslissingen om het zo comfortabel, gezond én energiezuinig mogelijk te maken.

Bob van Wely heeft als architect en bouwbegeleider vorig jaar zijn eigen

schip energie-neutraal kunnen maken. Ook zonder gas kun je op een schip heel comfortabel wonen!

 

 

Inheemse Exoten

 

Weet u het al? In augustus 2019 gaat de gemeente op het Westerdoksplein een vergroenings-project aanleggen.

Drie Schietwilgen, inheems op het Westerdokseiland, gaan hun zilveren blad laten afsteken tegen de zwarte bebouwing.

En in de bestrating komen 5 grote perken met cortenstalen rand, vol uitbundige vaste planten, grassen en bolgewassen.

Meer dan 100 van de nieuwste soorten gaan zorgen voor 12 maanden natuurbeleving waar ooit rode klinkers lagen.

'Inheemse exoten' vanwege de schepen en treinen die destijds laadden en losten en onbedoeld zaden uit verre landen verspreidden over het eiland.

Een bewonersinitiatief dat tot een vruchtbare samenwerking met de gemeente leidde en dat onderhouden gaat worden door bewoners.

Een van de stallen op de Westerdoksmarkt geeft meer informatie over het project. 

Daar kunt u zich ook opgeven voor het onderhoudsteam.

inheemseexoten@gmail.com

 

 

Repaircafé

 

Broodrooster kapot? Een wollen trui met mottengaatjes? Een cd-la die niet meer opengaat? Gooi het niet weg! Kom naar het Repair Café waar deskundige vrijwilligers klaar staan om u te helpen met de reparatie. Zij laten niet alleen zien dat repareren leuk is, en vaak heel makkelijk, maar leveren zo een bijdrage aan een duurzame samenleving.

Spullen worden na een eenvoudige reparatie weer bruikbaar gemaakt en hoeven niet te worden weggegooid. Op de locatie van het Repair Café is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren op kleding, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed etc.

Tussen de Bogen 16, www.dock.nl

 

 

Yoga Westerdok (al weer het vierde jaar)

 

Tijdens een yogales werken lichaam, geest en ademhaling nauw samen. Yogahoudingen worden met aandacht uitgevoerd en kunnen zorgen voor:

  • Meer lichaamsbewustzijn, nieuwe energie, vitaliteit en kracht
  • Het loslaten van spanningen
  • Sterke, gezond botten en soepele spieren
  • Gezonde longen en een ontspannen ademhaling & geest

Ieder lichaam is anders, beweegt anders en reageert anders op in- en ontspanning.

Nieuwsgierig geworden?

Doe mee met een workshop in voormalig Westerdokpoint!

13.30 uur - 14.00 uur, 15.30 uur – 16.00 uur en 17.00 uur – 17.30 uur

Graag aanmelden bij de kraam van yogadocent Janni Meedendorp

 

 

Granaatappel

 

De Granaatappel is een Surinaams-Antilliaanse woongroep, gevestigd aan de Coffijboomstraat (Westerkaap 2). Er is sprake van een gemene deler, vooral gevormd door de gemeenschappelijke afkomst, cultuur, taal, keuken, geloof etc. De bewoners zijn samen verantwoordelijk voor de activiteiten en ontmoetingsmomenten. Volgens afspraak treffen wij elkaar tweemaal per week, de ene keer samen eten en de andere keer een gezellige kletsavond. Daarnaast wordt er veel gemeenschappelijks ondernomen en houden wij een oogje op elkaar. Meer informatie verschaffen wij u graag op het buurtfeest.

 

 

Cre8

 

CRE8 is een winkel én werkplaats midden in Amsterdam waar we al onze producten zelf maken! Van unieke sieraden tot personaliseerbare kinderproducten, bij CRE8 ben je aan het juiste adres voor een bijzonder cadeau. Daarnaast werken wij in opdracht van klanten in het maken van prototypes, maquettes, unica’s en kleine serieproducties. In onze werkplaats leiden we jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt op tot de ambachtslieden van de 21ste eeuw. Digitale ambachtslieden wel te verstaan, want al onze producten zijn vervaardigd door middel van digitale productietechnieken als 3D-printen en lasersnijden.

Westerdoksdijk 597,  020-7521883

 

 

Sook Bae authentieke sushi en sushi Korean style

 

Sook Bae is kunstenares bij Ateliers Westerdok. Ze schildert en geeft workshops Sushi maken.
Ze staat op 22 juni met een kraam op het Westerdok en verkoopt heerlijk zelfgemaakte verse sushi’s. Kom en proef deze heerlijke smaak sensatie!

Sook Bae : soobae9@gmail.com tel: 06-13752598

 

 

Piet de Visser

 

Is nog volop actief als visser in het IJ. 

U kunt dit prachtige ambacht nu ook zelf ervaren. Samen met stadsecoloog Martin Melchers en palingvisser Piet Ruijter krijgt u een unieke kans om te beleven hoe een stadsvisser toen en nu te werk gaat. Vaar mee door de havens van Amsterdam om te zien hoe natuur en industrie samengaan. Het is zelfs mogelijk om de enerverende tour af te sluiten met een zelf gevangen

authentieke lekkernij, zoals de onvolprezen snoekbaars: Piet zal zijn geheime recept graag met je delen. www.vismetpiet.nl

 

 

Virtuality

 

Wellicht ben je langs onze pand gelopen en met verbazing naar de zilveren paspop ( geleed met een vest) gekeken. Verder op zag je misschien een race simulator en wat virtual reality brillen. Misschien dat je dan wel begreep wat we aan Westerdoksdijk 525 doen.

 

Wij zijn een virtual reality entertainment center, zeg maar soort arcade center maar dan 2.0 versie ervan. We bieden hier virtual reality belevingen aan dat je samen of alleen kunt ervaren. Regelmatig hebben we hier bedrijfsuitjes en verjaardagfeestje of mensen die gewoon virtual reality willen uitproberen. Bij ons kun je bijvoorbeeld in virtual reality samen paintballen, Zombies schieten of reis maken door vroegere Bybelon en dat doe je bijvoorbeeld op onze roeien simulator. Klink allemaal misschien waag maar virtual reality moet je eerst zelf ervaren. Wij bieden een uniek aanbod en met veel plezier zitten we ons in voor een  onvergetelijk beleving. Westerdoksdijk 525

 


Koffie en ZO

 

Onze koffie en ZO worden gemaakt met liefde en geserveerd met een glimlach. Elke dag staan we klaar voor buurt en passant, om lekkere hap en drank vers en gezond klaar te maken. Mocht je ons al voorbij zijn gelopen, dan is het zeker de moeite waard om vanaf vandaag bij ons de tussenstop te plannen.

Tot snel bij ons aan de Westerdoksdijk 103.

Layla Bardai

Koffie & Zo

 

 

De Pizzabakkers vieren ook hun 10 jarig bestaan

 

10 jaar geleden begonnen wij als vier vrienden met een passie voor écht

lekkere pizza het ‘buurtrestaurant’ De Pizzabakkers op Haarlemmerdijk 128 .We bakken al sinds die tijd pizza’s in een Italiaansehoutoven met eenlekker dunne knapperige krokante bodem volgensRomeins recept. Wijmaken alles zelf in ons restaurant, worsten en hammen worden speciaalvoor hen geïmporteerd uit Italie van familiebedrijven.

Pizza & prosecco! We voelen ons vereerd ons 10 jarige bestaan samen met de Westerdoks-bewoners te mogen vieren. Daarom willen we jullie op ‘n puntje pizza trakteren met een (tegoed voor) glaasje prosecco!

 

 

Onze Sponsoren

Gemeente Amsterdam

IJsterk kinderdagverblijf, Westerdok 440

Studio Westerdok, Westerdok 230

Ateliers Westerdok

Woningstichting Eigen Haard

Westerdok kinderopvang, Westerdoksdijk 603

Wijkcentrum Jordaan/ Gouden Reael, Elandsgracht 70

VvE Morgenster/Pallas

VvE La Grande Cour

VvE Westerkaap

Westerdok Notariaat, Westerdoksplein 6

CareerOpeners BV, Werving en Selectie, Westerdoksdijk 1

Pizzabakkers, Haarlemmerdijk 128

Koffie en Zo, Westerdoksdijk 103

Voormalige Buurtvereniging VOC Cour

 

Allemaal heel hartelijk dank dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt!

 

Ook heel veel dank aan Renu Jarbandhan en Rob Versluijs van Dock. Zij hebben ons vanaf het begin terzijde gestaan en ons heel veel goede tips gegeven.

 

 

Feestcommissie Westerdok

Anna Hinze, Lilian Huizinga, Jan Galesloot, Hank Mutsaers

Maryleen Soree, Dick van der Vaart, Ankie Ferwerda.

 

En natuurlijk met dank aan alle vrijwilligers!

 

 

Layout en poster: Onno Bakker                             

 

ADVERTENTIES

STUDIO WESTERDOK

Woon je op of rond het Westerdok en ben je op zoek naar een leuke werkplek? Kijk of loop dan eens binnen bij Studio Westerdok, Westerdok 230. 

 

Studio Westerdok is een kantoorruimte van 120 vierkante meter waar tien ruime werkplekken zijn gecreëerd voor zzp’ ers met een grafische of communicatieve achtergrond. We zijn momenteel met zeven personen en hebben dus nog drie mooie bureauplekken over van variërend van 175 euro tot 225 euro exclusief per maand.  

 

Daarvoor krijg je, naast leuke kantoorgenoten die van hard werken houden, een vaste werkplek inclusief wifi, koffie, thee en schoonmaak. We hebben rolluikbeveiliging en een plafond van 4,60 meter hoog. Ook heeft ons kantoor  airconditioning. Daardoor zijn we ook in de zomermaanden allemaal lekker productief. 

 

Meer informatie: Studio Westerdok, 

Loek Caris, 06-28.975.615, loek@dunameis.nl